De Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati Stafeta pentru Incluziune a ajuns la Ploiesti

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Ștafeta pentru Incluziune a ajuns la Ploiești

Astăzi, 3 decembrie 2019, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități,  Ștafeta pentru Incluziune a ajuns la Ploiești, unde comunitatea persoanelor cu dizabilități s-a alăturat Pactului pentru Incluziune, respectarea drepturilor și viață demnă în comunitate. Persoanele cu dizabilități au semnat Pactul și în București, Arad, Bihor, Satu-Mare, Timiș și Suceava.

Prin intermediul acestei Ștafete, părinții copiilor cu dizabilități și adulții cu dizabilități din întreaga țară solicită decidenților români, indiferent de culoarea și apartenența politică, să se ralieze unui PACT pentru INCLUZIUNE. Pactul reprezintă un angajament moral de prioritizare a respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități în toate demersurile de politici publice.

https://www.facebook.com/events/579435026159807/

Petiția online poate fi semnată aici: https://www.petitieonline.com/pact_pentru_incluziun

***

Amintim, cu ocazia acestei zile, că lupta pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități este una grea, îndelungată și continuă, iar CEDCD militează de 10 ani, în fața autorităților responsabile, pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

Ne bucurăm că, de la an la an, comunitatea persoanelor cu dizabilități este din ce în ce mai activă, mai implicată, mai vocală și mai puternică în spațiul public și vom continua să o reprezentăm și să o apărăm

 

 

 
Statistici: 819.312 vizite, 202.803 vizitatori unici şi 3 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5