SPINNING FOR DISABILITY

SPINNING FOR DISABILITY

 

SPINNING FOR DISABILITY

PLAY FAIR – CHILDREN’S RIGHTS ARE NOT FOR PLAY

Ziua Internaţională a Dizabilităţii

 

 

Bucureşti, 4 decembrie 2012. Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD) şi Asociaţia pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare a organizat duminică, 2 decembrie 2012 în Plaza Romania, evenimentul sportiv Spinning for Disability, cu sprijinul World Class Romania şi SENSIBLU.

Peste 60 de persoane au participat la evenimentul CEDCD prilejuit de Ziua Internaţională a Dizabilităţii, concurând direct la maratonul de spinning tip ştafetă, susţinându-i pe cei dragi sau asistând la bucuria unor oameni care au ales sa dedice, cel putin 3 ore, unei cauze: drepturile copiilor cu dizabilităţi.

Părinţi, copii cu dizabilităţi, prieteni, susţinători sau oameni din public au dat un semnal important cu prilejul Maratonului Spinning for Disability: participarea inseamnă solidaritate, iar solidaritatea înseamnă respect pentru diversitate.

În semn de apreciere a gestului de FAIR PLAY şi solidaritate, participanţii au primit din partea organizatorilor tricouri inscripţionate cu mesajul evenimentului şi diplome.

Evenimentul a fost comunicat de TVH 2.0 – partener media.

Informaţii de background:

Spinning for Disabilitya fost un eveniment conceput ca o expresie a depăşirii prejudecăţilor şi barierelor prin sport. Publicul, susţinătorii şi părinţii copiilor cu dizabilităţi au pedalat împreună, într-un gest de FAIR – PLAY, iar fiecare ştafetă a dus mai departe mesajul de respect pentru drepturile copiilor cu dizabilităţi.

Participarea la Maratonul Spinning for Disability este o declaraţie de susţinere a unei cauze,  un gest simbolic de solidaritate faţă de drepturile unei categorii vulnerabile precum copiii cu dizabilităţi.

Persoane de contact:

Madalina TURZA – preşedinte CEDCD – 0737545955

Andra AILINĂI – Coordonator eveniment – 0731027331

 
Statistici: 736.656 vizite, 180.190 vizitatori unici şi 3 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5