Raport de activitate 2011

 

 

Avem placerea de a va prezenta Raportul CEDCD de Activitate aferent anului 2011. Acesta ofera o imagine de ansamblu asupra activitatilor si serviciilor desfasurate la nivelul CEDCD pe parcursul anului 2011.

Este important sa subliniem faptul ca CEDCD este o organizatie tanara, a carei activitate a debutat in a doua jumatate a anului 2011, in baza hotararii judecatoresti emise de Judecatoria Sectorului 6, Bucuresti. Primul nostru an de activitate a fost orientat catre identificarea nevoilor beneficiarilor nostri, a neajunsurilor cadrului legal si de politici publice, precum si catre dezvoltarea capacitatii organizationale. O alta arie de activitate importanta a fost aceea a deschiderii canalelor de colaborare cu actorii relevanti in domeniu la nivel national si international.

Principalul nostru atu in demersul de promovare a drepturilor copiilor cu dizabilitati il reprezinta viziunea bazata pe o abordare integrata a fenomenului din perspectiva drepturilor omului, fiind convinsi de faptul ca o abordare de tip caritabil nu este nici eficienta si nici generatoare de schimbari durabile. In lumina acestei abordari, agenda CEDCD pe anul 2011 a fost orientata pe stabilirea unui cadru de cooperare strategica cu principala autoritate nationala in domeniu pentru combaterea discriminarii si promovarea drepturilor categoriilor sociale vulnerabile: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

Puteti afla mai multe informatii despre activitatile CEDCD, dar si despre planurile de viitor in sumarul Raportului nostru sau contactand echipa CEDCD la office@cedcd.ro/old

 

Raport anual 2011

 
Statistici: 736.653 vizite, 180.187 vizitatori unici şi 5 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5