ADEVARUL 21 decembrie

ADEVARUL -  21 decembrie

Un Moş Crăciun Special pentru copii speciali la Sibiu

Dragoş Popescu

Moșul Special va sosi și la Sibiu, vineri, 23 decembrie la copiii speciali, din cadrul Centrului de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi “Speranţa”, cărora le va oferi jucării, dulciuri şi fructe.

Evenimentul „Moș Crăciun Special pentru Copii Speciali” este organizat de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, demers sprijinit de o serie de oameni cu suflet mare din județul Sibiu, care au dorit să rămână în anonimat.

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități este o organizație non-guvernamentală dedicată promovării și consolidării drepturilor copiilor cu dizabilități intelectuale și fizice.

Pentru o implementare mai eficientă a programelor la nivel local, începând cu luna ianuarie 2012 Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități va deschide o filiala în Sibiu. Reprezentanții regionali alături de o echipă de voluntari dedicați își propun crearea și implementarea unor mecanisme social-economice locale inovatoare având ca scop creșterea participării și integrării sociale a copiilor cu dizabilități din județul Sibiu.

Noi, echipa CEDCD, avem încredere că Sibiul poate și va deveni prin implicarea noastră a tuturor o Capitală Europeană nu doar din punct de vedere cultural ci și social, o Capitală Europeană a Egalității de Șanse.

Găseşti aici acest articol

 
Statistici: 736.653 vizite, 180.187 vizitatori unici şi 4 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5