CEDCD va invita la BABY EXPO

CEDCD va invita la BABY EXPO

In perioada 20 - 23 septembrie 2012, echipa CEDCD va asteapta la BABY EXPO - Editia de toamna, la Sala POLIVALENTA, Standul F.02, Parter.

Aici veti face cunostinta cu o parte a echipei CEDCD, care va pune la dispozitie materiale informative, va raspunde la intrebari si va prezinta alternative.

De asemenea, Sambata, 22 septembrie, intre orele 13.00 - 14.00, va asteptam la Seminarul intitulat: "Sa vorbim cu si despre copiii cu dizabilitati", care va avea loc tot in incinta Salii POLIVALENTE. La seminar, expertii CEDCD, va vor prezanta informatii relevante referitoare la drepturile copiilor cu dizabilitati si ale parintilor lor, precum si o serie de aspecte relevante legate de cresterea si educarea copilului cu dizabilitati. Invitat special - Liliana Covaci - Conultant PECS (Pictures Exchange Communication System) Romania.

***

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) participa la BABY EXPO pentru a veni mai aproape de parinti, de copii si de toti cei care se pot intersecta cu problematica dizabilitatii.  Mesajul si informatiile puse la dispozitie de CEDCD se adreseaza atat parintilor de copii cu dizabilitati, cat si publicului larg.  La targul copiilor, copii speciali trebuie sa fie prezenti.

 
Statistici: 736.654 vizite, 180.188 vizitatori unici şi 2 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5