Campania ALEG SCHIMBAREA CONSTRUIESC VIITORUL

Campania ALEG SCHIMBAREA. CONSTRUIESC VIITORUL

CAMPANIA

Dragi parinti, sustinatori si prieteni,

De-a lungul timpului am demonstrat ca SE POATE, dar si mai important am demonstrat ca NE PASA.

Echipa noastra a creat precedente valoraoase in justitie pentru drepturile copiilor cu dizabilitati, a contribuit la reparatia moarala a abuzurilor sau discriminarilor, a raspuns de fiecare data "prezent" solicitarilor voastre si nu a ezitat sa spuna clar si raspicat in spatiul privat, dar mai ales in cel public: "STOP DISCRIMINARII. REPSECT PENTRU DREPTURILE COPIILOR CU DIZABILITATI".

Pentru a duce mai departe misiunea noastra, pentru a face vocea copiilor cu dizabilitati auzita, va invitam la un gest de solidaritate. Va invitam sa construim impruna schimbarea pe care ne-o dorim.

Sustineti CEDCD printr-o donatie in contul de:

LEI: RO45RZBR0000060013815972

EURO: RO18RZBR0000060013815973

Sustinatorii cauzei noastre care vor dona in contul CEDCD suma de minim 50 lei, vor primi un foro-card personalizat cu logoul Campaniei CEDCD - ALEG SCHIMBAREA. CONSTRUIESC VIITORUL si imaginea dumneavoastra sau a copilului.

Va rugam sa trimiteti la adresa de e-mail office@cedcd.ro/old fotografia dumneavoastra sau a copilului dupa efectuarea donatiei si, in cel mai scurt timp, veti primi de la echipa CEDCD foto-cardul electronic personalizat.

Va multumim

Echipa CEDCD

 
Statistici: 736.654 vizite, 180.188 vizitatori unici şi 6 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5