Afla cum poti ajuta

Ajutaţi-ne ca să putem ajuta

Puteti sprijini CEDCD in activitatile pe care le desfasoara pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitati si promovarea drepturilor acestora in cel putin trei modalitati:

Prin donatii directe

In conturile CEDCD deschise la Raiffeisen Bank - Sucursala Uverturii:

Cont Lei RO45RZBR0000060013815972
Cont Euro RO18RZBR0000060013815973

Prin contract de mecenat

Deductibil din impozitul pe profit. In aceasta situatie ne puteti contacta la adresa de e-mail office@cedcd.ro

Word Contractul de mecenat (Word, 40.5 kb)

Prin donatia 2%

Codul Fiscal prevede faptul ca orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dumneavoastra pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta!

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2011, sa sprijiniti activitatea CEDCD, completati si transmiteti, pana la data de 1 mai 2011, doar unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

a. daca aveti doar venituri din salarii, descarcati: b. daca aveti venituri din alte surse, descarcati:

Word Declaratia 230 (PDF, 225 kb)

Completati citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2014, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2014, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

Word Declaratia 200 (PDF, 268 kb)

(Alte surse de venit pot fi: cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc.)

Completati punctul III, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2014, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2014, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit Asociatia Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati
Cod de identificare fiscala 28964545
Cont bancar (IBAN) RO45RZBR0000060013815972

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct, trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii/sectorului de care apartineti.

Pentru lamuriri suplimentare va stam la dispozitie la adresa de e-mail office@cedcd.ro

 
Statistici: 739.911 vizite, 180.664 vizitatori unici şi 5 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5