Conferinta „DE VORBA CU PARINTII – Situatia drepturilor copiilor cu dizabilitati in Romania”

Conferinta „DE VORBA CU PARINTII – Situatia drepturilor copiilor cu dizabilitati in Romania”

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD), in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana, organizeaza vineri, 12 decembrie 2014, incepand cu ora 10.00 la Conferinta „DE VORBA CU PARINTII – Situatia drepturilor copiilor cu dizabilitati in Romania”.

Scopul evenimentului este de a prezenta o analiza succinta a situatiei drepturilor copiilor cu dizabilitati din Romania la finele anului 2014, pornind de la cazuistica CEDCD, a principalelor tipuri de incalcari ale acestor drepturi, precum si a demersurilor necesare in acest sens.

Analiza realizata de CEDCD privind situatia drepturilor copiilor cu dizabilitati va fi exemplificata in mod direct de o serie de parinti, care vor aduce in dezbatere situatii concrete, dar reprezentative pentru tipologia incalcarii drepturilor copiilor cu dizabilitati.

Conferinta este organizata in marja Zilei Internationale a Drepturilor Omului si se va desfasura la Universitatea Romano-Americana din Bd. Expozitiei, Nr.1B, Sector 1, Bucuresti, Sala MBA(demisol).

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra, pana joi, 11 decembrie 2014 la contactele de mai jos.

E-mail: madalina.turza@cedcd.ro/old

Mob: +40737545955

Fax: 0217952465

www.cedcd.ro/old

 
Statistici: 739.912 vizite, 180.664 vizitatori unici şi 3 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5