A VI a editie a Seminarului O SINGURA VOCE PENTRU DIZABILITATE CLUJ

A VI a editie a Seminarului O SINGURA VOCE PENTRU DIZABILITATE - CLUJ

Aproape 1000 de km parcursi pentru ca mesajul de respect pentru drepturile copiilor cu dizabilitati sa poata fi auzit si la Cluj. Peste 150 de persoane au participat duminica, 23 iunie 2013 la Seminarul CEDCD organizat la Floresti, Cluj, cu sprijinul Asociatiei Asociatia Voci Neauzite.

Parinti, specialisti, reprezentanti ai administratiei publice locale au dezbatut alaturi de noi principalele propuneri de schimbare a cadrului legal privind drepturile copiilor cu dizabilitati, iar reprezentantii CEDCD au adus clarificari cu privire la o serie de aspecte si cazuri punctuale de incalcare a drepturilor copiilor cu dizabilitati.

Seminarul a beneficiat de prezenta domnului Horia SULEA, primarul Comunei Floresti Cluj si de mesajul de sustinere al doamnei deputat Aurelia CRISTEA.

Seminarul O Singura Voce pentru Dizabilitate ajuns la editia a VI a este un instrument deosebit de relevant prin care incercam sa ajungem la parintii copiilor cu dizabilitati, sa promovam perspectiva fundamentata pe filosofia drepturilor omului in ceea ce priveste dizabilitatea. Fiecare dintre seminarii, ca si cel de la Cluj reprezinta o forma de capacitare a unor oameni care si-au pierdut speranta si increderea in viitorul si drepturile copiilor lor. Munca de teren si interventia in comunitate este una dintre cele mai dificile formule de advocacy, insa din experienta noastra, este cea care produce realmente SCHIMBAREA, a declarat Madalina TURZA, presedinte CEDCD.

 
Statistici: 739.903 vizite, 180.664 vizitatori unici şi 4 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5