CEDCD transmite ANDPDCA sugestii de reglementare in urma declararii neconstitutionalitatii punerii sub interdictie

CEDCD transmite ANDPDCA sugestii de reglementare în urma declarării neconstituționalității punerii sub interdicție

CEDCD a transmis ANDPDCA o serie de de practici, concepte și modele legislative ce se pot dovedi utile în procesul de inițiativă legislativă în urma declarării neconstituționalității punerii sub interdicție.

CEDCD transmite Ministerului Educatiei recomandari pentru imbunatatirea procesului de admitere la liceu a elevilor cu CES pe locurile rezervate acestora

CEDCD transmite Ministerului Educației recomandări pentru îmbunătățirea procesului de admitere la liceu a elevilor cu CES pe locurile rezervate acestora

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități a transmis Ministerului Educației și Cercetării o serie de recomandări pentru îmbunătățirea procesului de admitere la liceu a elevilor cu CES pe locurile rezervate acestora, în urma sesizărilor din București și din țară.

De ce le este greu copiilor sa respecte un program sau o rutina

De ce le este greu copiilor să respecte un program sau o rutină

Pentru mulți copii este dificil să respecte un program sau o rutină. Să respecți un program necesită mai multe abilități – este mai greu decât pare.

CEDCD castiga definitiv cazul de discriminare al lui Andrei la Inalta Curte de Casatie si Justitie

CEDCD câștigă definitiv cazul de discriminare al lui Andrei la Înalta Curte de Casație și Justiție

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat prin sentință definitivă: Andrei, un elev cu sindrom Down din Botoșani, a fost în mod incontestabil discriminat la școală, de către profesori și părinți ai colegilor săi, pe criteriul dizabilității.

 
Statistici: 527.227 vizite, 127.294 vizitatori unici şi 7 vizitatori online
Statistici T5 Statistici T5