Despre presedintele CEDCD Maria-Madalina Turza

Despre presedintele CEDCD - Maria-Mădălina Turza

M-am nascut in 1978, în București și sunt absolventă a Facultații de Științe Politice în Limba Engleza din cadrul Universității București. Am urmat studiile de masterat în domeniul Politologiei și, ulterior, în Drept Internațional Umanitar. În prezent sunt doctorand în Științele Comunicării în cadul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Am o experiență de aproximativ 10 ani în PR guvernamental și Afaceri Europene și mi-am început cariera într-o organizație non-guvernamentală dedicată protecței și promovării drepturilor omului și, în special, a refugiaților.

Prin natura activităților desfășurate în acești ani, expertiza mea acoperă o arie destul de largă, care variază de la comunicare publică, comunicare politică, managemet de proiect, cooperare internațională, afaceri europene și, nu în ultimul rând, drepturile omului.

Activitatea pe care o desfășor în prezent în cadrul CEDCD este o provocare personală și profesională, ale cărei motivații se regăsesc dincolo de o simplă opțiune de carieră și pentru aceasta voi încerca să utilizez la potențial maxim resursele și experiența dobândite în toți acești ani.

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități este pentru mine o misiune.

O misiune in care cred.

 
Statistici: 819.311 vizite, 202.802 vizitatori unici şi 1 vizitator online
Statistici T5 Statistici T5