Ajută-ne că să putem ajuta!

Poți sprijini CEDCD în activitățile pe care le desfășoară pentru sprijinirea copiilor cu dizabilități și promovarea drepturilor acestora. Indiferent de suma pe care alegi să o donezi, sprijinind financiar proiectele noastre pentru copiii cu dizabilități, faci o investiţie pentru un viitor mai bun.

Considerăm că este important să ştii unde se duc banii tăi şi de aceea te vom ţine la curent pe e-mail, newsletter, Facebook cu privire la impactul proiectelor pentru care ai donat. În plus, pentru mai multă transparenţă, la finalul fiecărui an publicăm câte un raport de activitate. Astfel, vei avea o imagine clară şi de ansamblu asupra proiectelor noastre și a efectului susținerii tale. Pentru a ne susţine printr-o donaţie, ai la dispoziţie următorul cont al Asociației CEDCD deschis la Raiffeisen Bank – Sucursala Uverturii:

Cont Lei: RO45RZBR0000060013815972
Cont Euro: RO18RZBR0000060013815973

Poți sprijini proiectele asociației și prin intermediul contractelor de mecenat, deductibile din impozitul pe profit. În această situație ne poți contacta la adresa de email: office@cedcd.ro

Contract de mecenat